Hirdetés

Megkezdődött a Netflixes Az utolsó léghajlító sorozat forgatása

|

A Netflix sorra jelenti be, hogy kik fogják alakítani az egyes szereplőket.

Hirdetés

Kevesebb, mint két hete derült ki, hogy egy az Avatar: Aang legendája franchise-t jól ismerő színész bújik majd a történet főgonoszának bőrébe, most pedig újabb remek hírek érkeztek a Netflix élőszereplős adaptációjáról. Az alkotók a minap egy stábfotó kíséretében adták a világ tudtára, hogy végre kezdetét vette a forgatás, továbbá kiderült, hogy a széria a The Mandalorian-ben látott ledfalas Stagecraft technológiához hasonló megoldással, a Pixomondo Virtual Production megoldásával fogja megjeleníteni a minden bizonnyal grandiózusnak ígérkező díszleteket.

Hirdetés

A Pixomondo megoldása a Netflix megjegyzése szerint az egyik legnagyobb virtuális díszlet Észak-Amerikában, ennek használatával akárcsak a Stagecraftnél valós időben lehet rögzíteni, az amúgy másképp sok-sok hónapig készülő speciális effekteket is tartalmazó jeleneteket. Valamint a produkció szempontjából nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a stáb egészen rövid idő alatt szinte bármilyen helyszín díszletét képes lesz megjeleníteni különösebb plusz erőfeszítések nélkül. 

A technológiai bejelentés mellett a Netflix három újabb szereplő castingjáról is szót ejtett. Mint kiderült, a Tűz Ura fivérét, a mindig bölcs és végtelen kedvességéről, na meg teaimádatáról ismerős Iroh bácsit (Zuko herceg nagybátyját) Paul Sun-Hyung (Kim's Convenience), a Tűz népe egyik kegyetlen hadvezéreként számon tartott Zhao parancsnokot pedig Ken Leung (Lost, Idő) fogja életre kelteni. Hozzájuk csatlakozik a Jodie Foster-féle Anna és a királyból ismerős Lim Kay Siu, aki valószínűleg a léghajlítók közé tartozó szerzetes, Gyatso szerepében lesz látható.

A konkrét premierdátumról továbbra sem esett szó, viszont ha a munkálatok a megfelelő ütemben haladnak és a koronavírus sem kavar be a határidőkbe, elképzelhető, hogy akár már 2022 végén kézhez kaphatjuk a sorozatot.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.