Hirdetés

A Simpson család - kiderült, ki lesz Homer új szinkronhangja

|

Székhelyi József halála után új színész veszi át a kultikus karakter szinkronizálását, de nem Homer az egyetlen, akinél változás történik.

Hirdetés

Mindenkit megrendített, amikor 71 éves korában, hosszú betegség után elhunyt a Jászai Mari-díjas színművész, Székhelyi József, akit gazdag életpályája ellenére a legtöbben Homer Simpson kapcsán ismertek, hiszen utánozhatatlanul tolmácsolta az ikonikus sárga családfőt (mi is megemlékeztünk róla a filmváltozatot felelevenítve). A sorozat azonban megy tovább, így a hazai csatornáknak egy utódot kellett találniuk. 

Hirdetés

A SorozatWiki számolt be róla, hogy - miután a FOX lehúzta a rolót - a VIASAT6-on láthatjuk majd a 29. évad epizódjait november 6-tól, minden hétköznap 14:35-től, de ami ennél is fontosabb, hogy ki veszi át Székhelyi szerepét. A karaktert Háda János szinkronizálja tovább, akit a hazai nézők több sorozat kapcsán is ismerhetnek, például a Rick és Morty-ból, a Monkból, A farm ahol élünkből, a Balu kapitányból vagy éppen Jackie Chan filmjeiből. 

De nem Homer az egyetlen, akit más szólaltat meg ezentúl. Húsz év után ugyanis új magyar hangot kap Bart is, akit Simonyi Balázstól Markovics Tamás vesz át.

Biztosan nagyon furcsa lesz, de kíváncsian várjuk az új részeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.