Hirdetés

FONTOS előzménysorozat készül a Szépség és a Szörnyeteghez

|

Két olyan karakterrel a középpontban, akiknek a múltjára nagyon kíváncsiak voltunk (nem).

Hirdetés

Noha a klasszikus rajzfilmet semmi sem múlhatja felül, azért a 2017-es A Szépség és a Szörnyeteg sem sikerült rosszul a kritikák szerint, bevételügyileg pedig kifejezetten boldog lehet miatta a Disney, hiszen több, mint 1,2 milliárd dollárt gyűjtött világszerte. Azonban mint számos kiugró siker esetén (rád nézünk Aladdin!), úgy a producerek látását ezúttal is elhomályosíthatta a tengernyi zöldhasú, ugyanis a The Hollywood Reporter jelentése alapján előzménysorozatot kapnak a bestiális kalandok... és ezúttal nem Belle Stockholm-szindrómájára gondolunk. 

Hirdetés

A honlap ugyanis úgy tudja, hogy a film egyik humorforrása, a Gaston-LeFou páros bizonyára temérdek értékes pillanatot tartalmazó múltját ismerhetjük meg bővebben, egyenesen a Disney +-ra tervezve. A limitált sorozaton az Egyszer volt, hol nem volt alkotói, Eddy Kitsis és Adam Horowitz dolgoznak Josh Gaddal együtt, aki nem csak író és showrunner lesz, hanem újra LeFou bőrébe bújik majd - akárcsak Luke Evans Gaston esetében. A hat epizódosra tervezett széria állítólag a film eseményei előtt fog játszódni és musical köntöst kap, emiatt pedig a Szépség és a Szörnyeteg zeneszerzője, Alan Menken is tárgyalásokat folytat a visszatéréséről. A források szerint egyelőre még a kezdeti fázisban van a projekt és az Evans-Gad duón kívül senki más nem csatlakozott hozzá, azonban van rá némi esély, hogy vendégszereplőként felbukkanhat Emma Watson és Dan Stevens is. 

Bonthatjuk a pezsgőt, ugye? Én azonban arra gondoltam, hogy nem kellene itt megállnunk, hiszen annyi mindent nem meséltek még el a készítők: miért ne kaphatnánk egy folytatást, amelyben Gaston titokban megszületett gyermekei állnak bosszút apjuk haláláért? Esetleg egy előzménysztori a boszorkánynak, akit az addigra a szerephez öregedő Millie Bobby Brown játszana? Szívesen, Disney.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.