Hirdetés

A The Boys marketingesei viccet csináltak Paul Ruddból és a Disney+ Napból

|

Ha fricskákról van szó, a The Boys marketingeseire mindig lehet számítani.

Hirdetés

A People magazin idén a legközelebb a Szellemirtók: Az örökségben feltűnő Paul Ruddot választotta meg a világ legszexibb férfijának, a The Boys mögött álló amúgy roppant kreatív marketingcsapatnak pedig több sem kellett, hogy szokásukhoz híven ebből a hírből is egy jókora fricskát faragjanak. A The Boys világában található, a szuperhősöket is birtokló Vought International tulajdonába tartozó kamu magazin, a V-Ple Rudd díjának bejelentése után maga is előállt a saját nyertesével, csak ők éppenséggel nem a világ legszexibb férfijét, hanem stílusosan a világ legszexibb szuperhősét választották meg.

Hirdetés

A hangzatos címet nem meglepő módon az Antony Starr által megformált gonosz Supermanként is felfogható Homelander (Hazafi) szerezte meg magának, akire a magazin szerkesztői úgy hivatkoznak a címlapon, mint egy valódi szentre, akiért igazán hálásak lehetünk.

Ha pedig azt hittétek, hogy a Paul Rudd-dal való poénkodást nem lehet überelni, akkor semmiképp ne hagyjátok ki a tegnapi kissé csalódást keltő Disney+ Napnak odaszúró Vought+-os videót, melyben a The Boys szuperhősei az egeres cég alkalmazottait megszégyenítő mosollyal adják elő, hogy márpedig a Vought+ tényleg a világ legjobb streamingplatformja. 

A The Boys marketingje tehát két évad közt is a legmagasabb fokozaton pörög, viszont az ehhez hasonló jópofa poénok mellett a harmadik évadról is cseperegnek lassan az új információk, hiszen legutóbb a harmadik szezon új női szuperhőséről, a Marvel Skarlát Boszorkányát parodizáló Crimson Countess-ről kaptunk egy igazán mutatós fényképet.  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.