Hirdetés

A Vaják előzménysorozat máris elveszítette főszereplőjét

|

Sajnos nem indul túl fényesen ez a spin-off sorozat.

Hirdetés

Januárban számoltunk be róla, hogy női főszereplőt kapott a The Witcher: Blood Origin, ami 1200 évvel Ríviai Geralt ideje előtt repíti el nézőjét a Kontinensre. Sajnos amilyen könnyen jött, olyan könnyen megy is és most arról kell írnunk, hogy Jodie Turner-Smith-re nem számíthatunk az előzménysztoriban. A színésznő távozása a járványhelyzet számlájára róható fel, ugyanis a forgatás tervezett időintervalluma későbbre tolódott az eredeti terveknél, így Turner-Smith egyéb elfoglaltságaival ütközne a munka.

Hirdetés

Reméljük, hogy a Netflixnek sikerül mielőbb pótolnia a színésznő hiányát, hiszen Élie, a rá osztott karakter elég érdekes figurának hangzik. Élie egy harcos, a klánján belül kiemelt rangja van, hiszen a királynő őrségébe tartozik, ám mégis hátrahagyja a gyökereit, hogy vándorénekesként járja a világot. Persze a múlt előbb-utóbb visszaköszön, aminek tetejében a Kontinensen is rendesen zajlanak az események.

Itt jön majd képbe második főszereplőnk, Fjall, akit Laurence O'Fuarain alakít a sorozatban. Éliehez hasonlóan Fjall is egyike saját klánjának megbecsült harcosainak és, ha tippelnünk kellene, akkor jó esély van rá, hogy belőle váljon a legelső vaják. A sorozat ugyanis többek között ezt az ominózus eseményt is feldolgozza, amelynek tetejében az ún. Szférák Együttállása is kiemelt hangsúlyt kap, amelynek következtében egyesül az emberek, elfek és szörnyek világa.

A Vaják 2. évadának forgatása nemrégiben véget ért, így abban szinte biztosak lehetünk, hogy még valamikor idén megkapjuk a régóta várt folytatást. Hivatalos premierdátuma ugyan még nincs, de szintén jó esély van arra, hogy a Vesemirről szóló animációs spin-off is befusson 2021 folyamán. A hat epizódosra tervezett Blood Originsre természetesen már csak jövőre számíthatunk, reméljük, hogy túl sokáig már ezt a projektet sem hátráltatja a vírus.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.