Hirdetés

A rajongók az Agent Carter visszahozásáért kampányolnak

|

A Roseanne elkaszálásával felszabadult egy hely az ABC-nél, a Marvel's Agent Carter rajongói pedig el akarják érni, hogy feltámasszák kedvencüket.

Hirdetés

A napokban történt, hogy a főszereplő színésznő, Roseanne Barr rasszista megnyilvánulása miatt az ABC csatorna azonnal törölte a nevével fémjelzett Roseanne című sorozatot, azóta pedig számos készítő lobbizik azért, hogy a megüresedett helyre visszatérhessen elbúcsúztatott szériájuk - ilyen volt például a Dokikból ismert Zach Braff és ilyen a rajongók szerint méltatlan sorsot szenvedett Marvel sorozat, az Agent Carter is. 

Hirdetés

A Hayley Atwell nevével fémjelzett Agent Carter az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló filmből ismert ügynök kalandjait meséli el, csakhogy mindösszesen két évad után kiadták az útját. Most azonban, hogy a Roseanne kikerült a képből, a rajongók beindultak: Twitteren terjed az #AgentCarter hashtag, amivel az ABC csatornának kívánnak üzenni, valamint egy petíció is indult a show visszahozásáért, ez a hír írásának pillanatában már közel 15,000 aláírónál tart. 

Az ABC illetékesei egyelőre nem reagáltak a rajongói összefogásra. Ti szeretnétek, ha visszahoznák az Agent Cartert?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.