Hirdetés

Az Agymenők sztárjai a legjobban kereső TV-s színészek

|

Még mindig a sitcom biznisz éri meg legjobban.

Hirdetés

A CBS népszerű sitcomjának az utolsó évada rajtolt el múlt hónapban. Noha a sorozat szárjai biztosan bánkódnak egy kicsit, hogy véget ér ez a hosszú futam, azért a búcsú könnyeit szép kis summával törölgethetik majd le az arcukról. Nyilvánosságra került a legjobban kereső televíziós színészek listája, amelynek legelőkelőbb helyeit az Agymenők szárjai birtokolják.

Hirdetés

Egyhuzamban negyedik éve végez Jim Parson a legjobban fizetett tévés színészek listájának élén. Idén 26,5 millió dollárral gyarapította bankszámláját, ami valahol érthető, hiszen sorozatbeli karaktere olyannyira népszerű, hogy egy spin-off sorozatot is sikerült kicsikarni belőle Az ifjú Sheldon címen. A második hely Johnny Galeckié 25 millióval, őt követi Simon Helberg és Kunal Nayyar egységesen 23,5 millióval. A dobogó annak ellenére is magabiztosan az övék maradt, hogy a négy színész kiegyezett 900,000 dolláros epizódonkénti fizetésben, annak érdekében, hogy Mayim Bialik és Melissa Rauch társaik többet kaphassanak.

A top 10-es listára először került fel a The Walking Deadből hamarosan távozó Andrew Lincoln, aki 11 millió dollárt zsebelt be az elmúlt évben. Lincolt távozása után Norman Reedus pályázhat jó eséllyel egy helyre a top 10-ben, ugyanis a hírek szerint a színész fizetésemélésért lobbizik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.