Hirdetés

Ő lesz az ifjú Alfred a Batman előzménysorozatban

|

Bejelentették, hogy ki fogja életre kelteni a fiatal Alfred Pennyworth-t és Thomas Wayne-t.

Hirdetés

A Gotham producere, Bruno Heller által megálmodott széria központi karaktere Bruce Wayne inasa, Alfred Pennyworth lesz, csakhogy nem a már az emlékezetünkbe vésett őszhajú, időskori változat és nem is a Sean Pertwee által prezentált középkorú verzió, hanem a figura fiatalkorát ismerhetjük meg. 

Hirdetés

A tíz epizódosra tervezett Epix-sorozat sztorija - aminek semmi köze a Gothamhez - szerint a brit hadseregnek szolgáló Alfred titkos szövetséget köt Thomas Wayne-nel az 1960-as évek Londonjában. A karakterleírás alapján az ifjú Alfred kisfiúsan jóképű, vidám, elbűvölő és eszes, senki se mondaná meg róla, hogy a titkosszolgálat embere, azonban nem tudja összeegyeztetni azt az őszinte, jószívű fiút, aki volt azzal a hidegvérű gyilkossal, amivé tették. A csatorna bejelentése szerint a karaktert Jack Bannon (Kódjátszma, Harag) fogja életre kelteni a sorozatban, míg a zsenge Thomas Wayne-t az alábbi kép jobb oldalán látható Ben Aldridge (Az uralkodónő) fogja eljátszani. 

Az Alfred sorozatot október 22-én kezdik el forgatni a Warner Bros. londoni stúdiójában. A pilotot Danny Cannon (Gotham, Sötét zsaruk, Helyszínelők, Nikita) rendezi, az évad forgatókönyvét Heller (Gotham, A mentalista, Róma) írja és executive producerként is támogatja a szériát, akárcsak Cannon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.