Hirdetés

Megérkezett az első kedvcsináló az Altered Carbon 2. évadához

|

A rövid teaser feltárja Takeshi Kovacs rengeteg arcát.

Hirdetés

A Netflix még 2018-ban mutatta be az utóbbi évek egyik leghangulatosabb sci-fi sorozatát, az Altered Carbont (magyarul Valós halál), amely Richard K. Morgan 2002-es, hasonló címen megjelent regényén alapult. A széria főszereplője Takeshi Kovacs, aki egy olyan jövőben él, ahol a tudat digitalizálható, az emberi testek lecserélhetőek, a halál csak akkor végleges, ha a tudatot tároló tok megsemmisül. Az első évad nagy sikernek örvendett, így nem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás, amelyről nemrég végre megérkezett az első kedvcsináló.

Hirdetés

A sorozatban Joel Kinnaman keltette életre meglehetősen meggyőzően a főszereplőt, ám a testcserés koncepcióban rejlő lehetőségeket kihasználva a Netflix lecserélte őt, és immáron egy új színészt köszönthetünk majd Takeshi Kovacs képében: Anthony Mackiet, akit a Marvel-filmekből, az Izomagyakból, a Gengszterosztagból és a szintén Netflixre készült Közvetlen célpontból ismerhetnek a nézők.

Az Altered Carbon második évada még ebben a hónapban, február 27-én válik elérhetővé a Netflixen. Ti várjátok az új etapot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.