Hirdetés

Berendelték az Altered Carbon 2. évadát

|

Takeshi Kovacs visszatér, de ezúttal más színész képében.

Hirdetés

A Netflix év elején bemutatta az utóbbi évek egyik legjobb sci-fi sorozatát, amely nem csupán gyönyörű látványorgiával, hanem az ember(i)ségünket firtató kérdésekkel és remek színészi játékokkal rabolta el a szívünket: az Altered Carbonról van szó, amelynek első évadáról kritikát is írtunk. A Richard K. Morgan 2002-es, itthon Valós halál néven megjelent regényéből készített széria főszereplője Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) volt, aki egy olyan jövőben élt, ahol a tudat digitalizálható, az emberi testek lecserélhetőek, így a halál sem végleges. 

Hirdetés

Ezt a koncepciót folytatva a Netflix most berendelte az Altered Carbon 2. évadát, amelyben ismét Takeshi Kovacs áll a történet középpontjában, csakhogy a testcserés ötletet felhasználva immáron nem Joel Kinnaman kelti majd őt életre, hanem Anthony Mackie (Bosszúállók: Végtelen háború, Pain & Gain, Gengszterosztag). A nyolc epizódosra tervezett új szezon showrunnere ezúttal is Laeta Kalogridis (Viharsziget, Alita: A harc angyala) lesz. 

Az Altered Carbon világában Takeshi Kovacs útja egyébként több száz évet, sok különböző testet és bolygót ölel fel, így az alkotóknak számos alkalma lesz még folytatni a sztorit más-más színészekkel. Ha a második szezon is olyan minőségi lesz, mint az elődje volt, akkor mi vevők vagyunk bármennyire. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.