Hirdetés

Animációs Szellemirtók sorozat készül a Netflixnél

|

A Szellemirtók - Az örökség készítőitől.

Hirdetés

Ha nem is zajos, de mérsékelt sikerrel élesztette újra a Szellemirtók franchise-t tavaly a Sony Az örökség képében. Épp annyira, hogy a stúdiónak megérje hozzá egy folytatást is készíteni. Itt azonban nem állnak még meg, hiszen a Sony bejelentette, hogy a Netflixszel összefogva egy animációs Szellemirtók sorozat elkészítésébe is belevágnak.

Hirdetés

A bejelentés június 8-án, más néven a Szellemirtók Napon érkezett meg, amely egy évenkénti esemény az eredeti film 1984-es bemutatójának évfordulóját megünnepelve. A széria készítői és vezető producerei Az örökség mögött álló Jason Reitman és Gil Kenan párosa lesznek. 

Az animációs széria cselekményének részleteit azonban egyelőre még biztonságosan elzárva tartják a nagyvilág elől, ezért fogalmunk sincs, hogy kire vagy mire fog majd fókuszálni az egész. Ahogyan a premierdátumról sem esett még szó, így azt sem lehet tudni, hogy mikor számíthatunk rá.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.