Hirdetés

Készül a Venom 3 és a Szellemirtók - Az örökség folytatása is

|

Folytatódik a Venom és a Szellemirtók franchise is.

Hirdetés

Tegnap startolt el az idei CinemaCon Las Vegasban, amely négy napon át szolgáltat színpadot a legnagyobb stúdióknak és mozitulajdonosoknak, hogy új információkkal árasszák el a rajongókat. Itt képviseltette magát a Sony is, akik a tegnapi nyitóelőadásukon leplezték le, hogy zöld utat adtak a Venom harmadik részének.

Hirdetés

Ez a hír persze nem akkora meglepetés, mivel az előző film, a tavaly bemutatott Vérontó jól szerepelt a pénztáraknál (2021 harmadik legtöbb bevételt hozó filmje lett Amerikában), Amy Pascal ügyvezető producer pedig korábban lenyilatkozta, hogy a Tom Hardy fémjelezte franchise harmadik filmje "a tervezési fázisban van". Most azonban hivatalosan is megerősítésre került, hogy a projekt fejlesztés alatt áll, és a stúdió biztosan elkészíti. Ennél többet természetesen nem árultak el a harmadik részről, de annyi szinte biztosra vehető, hogy Hardy visszatér Eddie Brock/Venom szerepében.

Emellett a stúdió azt is bejelentette, hogy folytatást kap a Szellemirtók - Az örökség is, amely egy soft rebootként igyekezett tavaly új életet lehelni a franchisbe. És bár sem a kritikai fogadtatás, sem a bevételek nem repítették magasba a filmet, a Sony szerint annyira azért sikeres lett, hogy megérje folytatni a megkezdett irányt. Erről sem árultak el több információt ennél, de a hírek szerint a rendező székbe visszatérne Jason Reitman, akivel ezek szerint meg volt elégedve a stúdió.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.