Hirdetés

Pletyka: animációs Witcher sorozaton dolgozhat a Netflix

|

Komolyabb terveket sző a Netflix a Witcher világával, mint ahogyan azt gondoltuk volna.

Hirdetés

Szép lassan elérkezik a The Witcher élőszereplős adaptációjának premierje, ami sorozat formájában tárja a nézők elé Andrzej Sapkowski sötét fantasy világát. Noha az első évad még be sem mutatkozott, a Netflix olyannyira bízik a sikerben, hogy a stáb Lauren S. Hissrich showrunner vezetésével már a 2. szezont készíti elő, közben pedig valami más is forrhat még a háttérben.

Hirdetés

A Recapped nevű blog értesülései szerint egy animációs testvérsorozatot is kaphat a széria, amit egy-egy évad között tenne közzé a streaming szolgáltató. Megerősíteni sajnos nem tudta a forrás, hogy továbbra is tervben van-e egy ilyen sorozat, de azt biztosra állították, hogy a Netflix tartott ehhez köthető szinkroncastingokat. A Recapped eddig kiváló forrásnak bizonyult a Witcher hírek terén, hiszen Henry Cavill és Anya Chalotra castingját is elsőkként hozták le, de ettől függetlenül csupán pletykaként érdemes kezelni ezeket a híreket a hivatalos megerősítésig.

És, hogy mi haszna lenne egy ilyen sorozatnak? A Witcher világa tágas, telis-tele van érdekes karakterekkel, szörnyekkel és helyszínekkel, amelyek nem mindegyike fog beleférni a sorozatba. Emellett az adaptált könyvsorozat is hajlamos néha elkanyarodni a főszereplőktől és egyéb mellékkaraktereken keresztül mutatja meg inkább például a háború borzalmait. A pletyka szerint éppen az ilyen mellékszálakra lenne kihegyezve ez az animációs sorozat, amivel remekül elidőzhetünk, amíg a The Witcher következő évadára várunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.