Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a The Witcher sorozat előzetese

|

Bármennyire is ellenkeztünk, jelen esetben nagyon is meg vagyunk elégedve a szinkron minőségével.

Hirdetés

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltató, a Netflix produkciói sorra magyar feliratokkal, sőt néha még szinkronnal is debütálnak, ezzel egyre több és több nézőt meggyőzve a tagságról. Nincs ez másképp a pontosan tegnap megjelent Mindhunter második évadával sem, ahol teljes egészében meg vagyunk elégedve a honosítás minőségével (hamarosan érkezik a kritikánk is). Viszont szinte a semmiből jött az a hír, hogy az idén decemberben elstartoló The Witcher sorozat első előzetese immáron magyar szinkronnal is nézhető. És bármennyire is taszítónak tűnhet már csak ennyi alapján ez az egész (főleg egy Witcher-kaliberű sorozatnál), higgyétek el, valóban jóra sikeredett.

 

Hirdetés

Maga a Witcher, avagy magyarul Vaják Andrzej Sapkowski lengyel író fejéből pattant ki még a 90-es évek elején, és egyből nagy népszerűségnek örvendett irodalmi körökben. Majd mikor 2007-ben a szintén lengyel eredetű CD Projekt RED elkészítette az első The Witcher videojátékukat, nemzetközi szinten is közbeszéd tárgya lett (a trilógia befejező akkordja pedig 2015-ben jelent meg, ezzel lezárva annak történetét). Pontosan emiatt sokunk már előre félt, hogy Hollywood egyszercsak betoppan és a mohóságuk révén elkészítenek egy gyatra mozifilmet a hozzá nem értésük jóvoltából, de nem így történt. Elsősorban azzal már kvázi megnyugodtunk, hogy nem film, hanem sorozat készül ebből a grandiózus történetből, és továbbá nem akárkik hozzák ezt tető alá a projektet, mint maga a Netflix. Az már csak hab volt a tortán, hogy a főszereplő Ríviai Geralt szerepére azt a Henry Cavill (Mission Impossible: Utóhatás) válogatták be, aki köztudottan imádja mind a regényeket, mind pedig a játékokat, így végre tényleg van valaki, aki ért is az alapanyaghoz.

Az előzetes alapján borzasztó jól néz ki a széria, a hangulat hamisíthatatlan, a színészek pedig kifogástalanok. És ha mindehhez hozzávesszük azt is, hogy szinkronizáltan érkezik, akkor még több honi nézőt vonzhat be a Netflix. Maga a szinkron (persze ne felejtsük el, csak az előzetes alapján tudjuk megítélni) kifejezetten jól muzsikál a videó alatt: sikerült a színészekhez passzoló hangot találni, illetve ami talán a legfontosabb volt ezzel kapcsolatban, hogy a neveket, helyszíneket, különböző alkímiákat kitűnően ejtik ki. Ha valóban ezt a szinkront kapjuk meg a teljes sorozatnál, akkor összetehetjük a két kezünket, mert végre tényleg odafigyeltek egy produkciónál a miértekre és a hogyanokra.

 

A The Witcher sorozat valamikor idén decemberben fog debütálni a Netflixen, pontos megjelenési dátumról még nem volt szó. Nektek is bejön ez a szinkron?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.