Hirdetés

Bryan Cranston és Aaron Paul fel fognak tűnni a Better Call Saul utolsó évadában

|

A Breaking Bad legendás duója visszatér.

Hirdetés

Már csak alig több, mint egy hét választ el minket a Breaking Bad előzménysorozatának, a Better Call Saulnak az utolsó évadától, a rajongókat pedig már jó ideje foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon feltűnik-e a végjátékban valamikor Walter White és Jesse Pinkman? A sorozat társkészítője, Peter Gould nemrég felfedte erre a választ: Bryan Cranston és Aaron Paul vendégszerepelni fog az évadban.

Hirdetés

Gould szombaton jelentette be a hírt a Los Angeles-i PaleyFesten, egy Better Call Saul panelen, ahol bár a készítő szűkszavú volt, hogy Cranston és Paul pontosan mikor és milyen formában fognak megjelenni, végre egyenes választ adott a kérdésre:

Nem akarom elspoilerezni a dolgokat a közönség számára. De annyit elárulok, hogy az első kérdésünk, amikor elkezdtük a sorozatot, az ez volt: "Látjuk majd valamikor Waltot és Jesse-t?" És ahelyett, hogy kibújnék most a kérdés alól, inkább csak annyit mondok: igen! A mikéntjét és a körülményeket mindenkinek magának kell majd felfedeznie, de azt kell mondanom, hogy ez csak az egyik a sok dolog közül, amit ebben az évadban felfedezhettek.

A Better Call Saul 6. évada két részletben érkezik: az első felvonása április 18-án, míg a második, hat részből álló tényleges finálé július 11-én veszi kezdetét.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.