Hirdetés

Az Archer következő évadának megjelenése is tolódik a koronavírus miatt

|

Az FXX jelentette be, hogy tovább kell várnunk kedvenc rajzolt titkos ügynökünk visszatérésére.

Hirdetés

Azt gondolná az ember, hogy ha Hollywood leállította az összes élőszereplős filmjének, sorozatának és egyéb projektjének munkálatait, akkor legalább a rajzolt, animált tartalmak kerülnek majd előtérbe, aztán mégsem. Amellett, hogy az FXX berkein belül készülő Fargo negyedik évada (amiben Chris Rockot láthatjuk majd egy komolyabb szerepben) sem fog most áprilisban debütálni, kedvenc animált titkos ügynökünk, vagyis Archer újabb szezonja sem jelenik meg időben.

 

Hirdetés

Az okot egyszerűen magyarázták meg: a produkciós kihívások és ütemezési problémák - azaz a koronavírus következményei - miatt nem május 6-án fog elstartolni az animációs sorozat 11. évada, határozatlan időre eltolták a premier. Ezt a nem éppen örömteli hírt a The Hollywood Reporter is megerősítette, így már tényleg biztosra vehetjük, hogy egyhamar nem kapjuk meg a kimért Archer adagunkat. Márpedig a következő szezon nagyon is fontos lesz, hiszen a különböző fiktív sztorikat felvonultató évadok után Archer végre fel fog kelni a kómából és visszatér a kémvilágba, amely az elmúlt három évben nélküle zajlott tovább.

Bízunk benne, hogy nyár környékén azért fog adni valamilyen értesítést az FXX ezzel kapcsolatban, addig pedig marad az, hogy visszanézzük a korábbi kalandokat, akár magyarul is. Ti is vártátok az új évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.