Hirdetés

Ekkor indul szinkronosan az Archer: 1999

|

Nem csak annak örülhetnek az Archer rajongók, hogy berendelték a 11. évadot, hanem annak is, hogy megvan a tizedik szezon, az 1999 magyar premierje.

Hirdetés

Az Archer: 1999 névre keresztelt tizedik etap a közeli jövőbe kalauzol el minket és a legnépszerűbb sci-fiket kiparodizálva afféle Űrgolyhók-stílust képvisel majd, mindez pedig még mindig a kómában fekvő címszereplő elméjének a szüleménye, ahogyan a korábbi tematikus évadok (Dreamland, Danger Island) is. 

Hirdetés

Nemrég a Comic-Conon bejelentette az FX, hogy berendelték a 11. szezont, amelyben Archer végre magához fog térni, addig pedig a hazai rajongók is bepótolhatják majd a lemaradást, ugyanis a Gyerek-világ információi szerint az Archer:1999 szeptember 3-án debütál szinkronosan a magyar Comedy Central csatornán. Kedvenc alkoholmámorban úszó ügynökünk és kelekótya társai ezúttal egy intergalaktikus űrhajón keverednek őrült kalandokba, a korábbi évadokhoz hasonlóan pedig ismét azzal variáltak a készítők, hogy egy-egy szereplő új interpretációját mutatják be: így lett például Dr. Kriegerből egy robot.

Az Archer: 1999 tehát szeptember 3-tól lesz látható magyarul a Comedy Centralon, keddenként 22:00-kor, tripla részekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.