Hirdetés

Jessica Alba is csatlakozott a Bad Boys sorozathoz

|

A Bad Boys spin-off széria másik főszereplőjét is megtalálták.

Hirdetés

Sokáig azt hittük, hogy végleg búcsút mondhatunk a Bad Boys franchise bővítésének, majd egy csapásra megváltozott minden: a korábban tetszhalottnak tűnő folytatás, a Bad Boys for Life feltámadni látszik, valamint bejelentettek egy spin-off sorozatot is, amely Martin Lawrence karakterének húgára, Sydney "Syd" Burnettre koncentrál majd, újfent Gabrielle Union megformálásában.

Hirdetés

Az NBC már be is rendelte a pilotot és megtudtuk a széria sztoriját is, amelyben Syd otthagyja korábbi munkáját és új karrierbe kezd, nyomozó lesz a Los Angeles-i rendőrségnél, ahol egy Nancy McKenna nevű, kétgyerekes dolgozó anyuka lesz a partnere, aki irigykedve tekint Syd szabad életére. McKenna a főiskola után csatlakozott a sereghez, majd a 2000-es években Irakban és Afganisztánban szolgált, azonban nőket nem engedtek harcolni, így csatlakozott a katonai rendőrséghez, hogy közelebb kerüljön az akcióhoz.  A Variety most arról számolt be, hogy McKennát egy tehetséges színésznő, Jessica Alba (Fantasztikus négyes, Sin City - A bűn városa, Sötét angyal) fogja eljátszani, valamint executice producerként is egyengeti a projekt sorsát. 

A még mindig cím nélküli Bad Boys sorozatot a Feketelista író- és producerpárosa, Brandon Margolis és Brandon Sonnier jegyzik, míg Jerry Bruckheimer producerként támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.