Hirdetés

Feltámad a Bad Boys for Life?

|

A Sony Pictures tárgyalásokat folytat két rendezővel a következő Bad Boys film kapcsán, amelynek munkálatai talán már idén elkezdődhetnek.

Hirdetés

A Bad Boys spin-off sorozat érkezésével a legtöbben már keresztet vetettek a harmadik, Bad Boys for Life névre keresztelt filmre, amely még a Sony Pictures naptárából is kikerült és a színészek sem nyilatkoztak róla éppen bizakodóan. Úgy tűnik, hogy vannak még csodák!

Hirdetés

A Deadline értesülései alapján a jelenlegi állás szerint a Bad Boys for Life meg fog valósulni. Úgy tudják, hogy a Sony Pictures tárgyalásokat folytat Adil El Arbi és Bilall Fallah (Fekete) rendezőkkel, hogy vezényeljék le a filmet, amelynek forgatása augusztusban indulhat Jerry Bruckheimer produceri támogatásával. A forgatókönyv legújabb változatát Chris Bremner (Sick Day, Bérhaverok) körmölte. 

A főbb szerepekben visszatér Will Smith és Martin Lawrence, de ezen felül nem sokat tudunk a projektről. Nem ez lenne El Arbi és Fallah első nagy munkája egyébként, ugyanis Bruckheimer rájuk bízta a Beverly Hills-i zsaru 4-et is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.