Hirdetés

Berendelték a Bad Boys sorozat pilotját

|

Kicsit reménykedtünk benne, hogy csak egy kósza ötlet volt a Bad Boys 2 egyik mellékkarakterének saját sorozatot adni, de úgy tűnik, hogy az NBC komolyan gondolta.

Hirdetés

A Sony Pictures már régóta szeretné összehozni a Bad Boys for Life című részt, avagy a Bad Boys 3-at, de ez olyannyira nem sikerült neki, hogy egyelőre a menetrendjéből is levette azt. Bár a nyilatkozatok szerint a két főszereplő, Martin Lawrence és Will Smith is vevők lennének rá, mégis az évek múlásával egyre kevesebb reményt táplálunk a megvalósulás iránt. 

Hirdetés

Ezzel szemben egy sorozatos spin-off simán összejöhet. Még októberben írtunk róla, hogy a franchise atyja, Jerry Bruckheimer felügyelete alatt készülhet el a Bad Boys mellékszála, amely Martin Lawrence karakterének húgára, Sydney "Syd" Burnettre koncentrálhat, aki egy kábítószercsempészés és terjesztés megakadályozására specializálódott ügynök. A filmben Gabrielle Union (Being Mary Jane, Álmatlanság, Bölcsőd lesz a koporsód) keltette életre a karaktert, akivel a sorozatban is számolnak.

Most, hónapokkal később az NBC megerősítette, hogy berendelték a sorozat pilotját, ami alapján eldöntik majd, hogy kell-e nekik a teljes évad vagy sem. A széria sztorija szerint Syd otthagyja korábbi munkáját és új karrierbe kezd: nyomozó lesz a Los Angeles-i rendőrségnél, ahol egy Nancy McKenna nevű dolgozó anyuka lesz a partnere, aki irigykedve tekint Syd szabad életére. Mindketten teljesen eltérő életmóddal és megközelítéssel rendelkeznek, de maximalisták a munkájukban. 

A még cím nélküli show forgatókönyvét a Feketelista író- és producerpárosa, Brandon Margolis és Brandon Sonnier jegyzik. Egyelőre nem tudni, hogy Martin Lawrence és Will Smith felbukkannak-e egy cameóra, mindenesetre a készítők egy akciódús, karakterorientált sorozatot ígérnek nekünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.