Hirdetés

Berendelték a Az Esernyő Akadémia második évadát

|

Nem marad folytatás nélkül az első évadot lezáró cliffhanger.

Hirdetés

Ha már végigpörgettétek a The Umbrella Academyt a Netflixen, akkor valószínűleg azon lepődnétek meg jobban, ha nem folytatódna a sorozat. Egyrészről remekül sikerült ennek a groteszk szuperhősös képregénynek az adaptálása - ahogyan azt kritikánban is olvashattátok -, másrészt pedig a finálé egy olyan cliffhengerrel zárja az évadot, amit bűn lenne nem folytatni.

Hirdetés

A premier óta eltelt már két hónap, de csak most tudjuk biztosra mondani, hogy érkezik a második évad. A forgatás valamikor májusban veszi majd kezdetét és egészen szeptemberig zajlanak a munkálatok. Ez alapján a folytatás 2020 februárja környékén érkezhet, azaz hasonló időszakban, mint amikor az első évad is bemutatkozott.

A sorozat folytatása még azok számára is tartogathat meglepetéseket, akik jól ismerik a képregény történetét, hiszen már az első felvonás sem követte szigorúan a füzetek által kitaposott nyomvonalat. A Hargreeves testvérek sztorija tehát teljesen nyitott éppen ezért nagyon izgatottan várjuk, hogy mit tartogatnak Steve Blackman és Jeremy Slater showrunnerek számunkra a folytatásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.