Hirdetés

Castle Rock trailer - első bepillantás a Stephen King tollából készült új szériába

|

Az internet is beszáll a Stephen King-dömpingbe. A Castle Rock első kedvcsinálója már erősen érezteti a szerző keze nyomát.

Hirdetés

A Castle Rock kedvcsinálója ugyan nem sok mindent árul el a cselekményből, de remekül tükrözi, hogy itt bizony Stephen Kinggel van dolgunk. A Hulu új szériája egy pszichológiai horror lesz, melyet az író kisebb-nagyobb történeteiből gyúrtak össze.

Hirdetés

A széria névadója egy fikciós városka Maine államban, ahol a történet játszódik majd. Ezzel a névvel először az 1979-ben kiadott Holtsávban találkozhattunk, de sok más regényben és kisregényben is találhattunk rá utalást, többek között a Cujoban, az Állattemetőben, az Azban, a Doctor Sleepben, és még A búra alatt-ban is. Mint már említettük, maga a cselekményről alig lehet tudni valamit, egyedül az biztos, hogy egyfajta mixet láthatunk majd King korábbi munkáiból, megidézve jól ismert karaktereket, szituációkat és persze atmoszférát.

A producer nem más, mint J. J. Abrams, az írói székben a Manhattan alkotói, Sam Shaw és Dustin Thomason ülnek King mellett. A színészek között ott lesz Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Terry O'Quinn, és az a Bill Skarsgård, aki mostanában nagyon king-es hangulatban van, ugyanis pont Pennywise bőrében láthattuk legutóbb.

A Castle Rock 2018-ban érkezik a Hulura.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.