Hirdetés

Stephen King tudja, miért sikerült rosszul A Setét Torony

|

A híres író, Stephen King elárulta mit gondol könyvsorozatának adaptációjáról.

Hirdetés

A Setét Torony sem kritikusi, sem pénzügyi sikert nem aratott. A főszereplő, Idris Elba is reagált a rossz fogadtatásra, és a Rotten Tomatoes körüli cikkünkben is említettük, hogy a - nagyrészt jogosan - lehúzó cikkek akár a jegyvásárlásokra is hatással lehettek.

Hirdetés

Stephen King a Vulture magazinnak adott interjújában megosztotta gondolatait A Setét Torony kapcsán:

A legnagyobb kihívást az okozta, hogy az adaptált könyvsorozat nagyon hosszú, 3000 oldal körül lehet. A másik gond a PG-13-as besorolás lehetett, hiszen az adaptált könyvek nagyon erőszakosak, és elég szemléletes módon foglalkoznak az erőszakos viselkedéssel. Ez olyasmi volt, amin felül lehetett volna kerekedni, de meg kell mondjam, hogy szerintem a forgatókönyvíró, Akiva Goldsman szörnyű munkát végzett a könyv központi részének kiemelésével, és ilyenné formálásával, amiről azt gondolta, hogy egy jó film lehet belőle. A TV sorozatot most készítik… majd meglátjuk, hogy mi lesz vele. Olyan lenne, mint egy komplett reboot, szóval majd meglátjuk.

Szerintetek milyen lesz majd a sorozat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.