Hirdetés

Ekkor tér vissza Constantine egy saját sorozattal

|

Bár a Matt Ryan által remekül alakított démonvadász, John Constantine többször is felbukkant A holnap legendái című sorozatban, a saját szériáját sajnos már régebben elkaszálták. Hamarosan azonban kap egy újat.

Hirdetés

A 2014 és 2015 között futott élőszereplős Constantine sorozat bár nem volt hibátlan, Matt Ryan személyében megismertük a tökéletes démonvadászt. A nézettségi mutatók azonban nem azt jelezték az NBC csatorna számára, hogy érdemes lenne folytatni a szériát, ráadásul másik otthont sem sikerült találni neki. A karakter rajongótábora azonban elég nagy volt ahhoz, hogy a színész több helyen is vendégszerepelhessen, így felbukkant A Zöld Íjászban, A holnap legendáiban és A Sötét Igazság Ligája animációs filmben is. 

Hirdetés

Tavaly januárban kiderült, hogy a The CW-nek köszönhetően nem csupán cameókban láthatjuk majd Constantine-t, ugyanis visszahozzák őt animációs formában a CW Seed névre hallgató streaming szolgáltatás keretében. A CBR információi szerint már az is megvan, hogy mikor kapcsolódhatunk be a démonvadász rajzolt kalandjaiba: március 24 lesz a nagy nap. Ugyanekkor zajlik majd a WonderCon 2018-as esemény is, ahol a sorozatnak lesz egy saját panelja Matt Ryan és a show írójának, J.M. DeMatteis szereplésével. 

Az animációs sorozat az élőszereplős folytatása lesz és egyben az Arrowverzum része is. Ha még nem láttátok, most érdemes pótolni a korábbi epizódokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.