Hirdetés

Díjnyertes szakmabeliek dolgoznak a Törvény nevében 4. évadán

|

Issa Lopez írja a forgatókönyvet, míg Barry Jenkins executive producerként kötelezte el magát a még hivatalosan be sem rendelt projekt mellett.

Hirdetés

Alig egy hónapja adtunk hírt róla, hogy az HBO egyik vezetője elkotyogta, hogy elkezdtek dolgozni a Törvény nevében soron következő, azaz negyedik szezonján. Azt már akkor kihangsúlyozták, hogy ez még nem feltétlenül jelenti az évad megvalósulását, és bár ez a státusz nem változott, egy jelentős előrelépés történt a projekt életében.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter szerint ugyanis két díjnyertes szakmabelivel bővült a negyedik évad stábja: Issa Lopez írja meg az immáron True Detective: Night Country címen futó új szezont, az executive producerek körét pedig az Oscar-díjas Barry Jenkins bővítette ki. Amennyiben az HBO végül berendelné a Night Countryt, úgy Lopez fogja rendezni a pilot epizódot, és az írói feladatokon túl Jenkins munkáját segítheti társ executive producerként.

Lopez az elmúlt években a mexikói emberek perspektíváját emelte be műveibe, úgymint a Vuelven vagy a Todo Mal. Jenkins pedig az Oscar-díjas Holdfény rendezője, aki az amerikai feketék képviselőiről készített nagyon fontos alkotásokat a közelmúltban. Az ő jelenlétük egyértelmű garancia a minőségre, és valós esély nyílik így arra, hogy legalább megközelítsék a legendás első évad színvonalát - egyesek már attól sem riadtak vissza, hogy ezt a párost egy lapon emlegessék Matthew McConaughey-vel és Woody Harrelsonnal, csak nyilván a hatásuk a kamerák mögül lesz szembetűnő.

Ezek után nagy meglepetés lenne, ha az HBO veszni hagyná ezt a párosítást, de láttunk már merészebb húzásokat is Hollywoodban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.