Hirdetés

A Dragon Age alapján is animációs sorozatot készít a Netflix

|

És már idén bemutatják az animációs Dragon Age sorozatot.

Hirdetés

Tovább üti az elmúlt években felforrósodott videojátékos vasat a Netflix. Az Arcane, a Dota, vagy éppen a Cyberpunk után most a legendás BioWare játékfejlesztő stúdióval álltak össze, hogy közösen tető alá hozzanak egy, a méltán híres Dragon Age fantasy világában játszódó történetet. Ehhez érkezett meg nemrég az első rövid előzetes.

Hirdetés

A hat részes animációs sorozat a Dragon Age: Absolution címet kapta, a cselekmény pedig Tevinterben játszódik, amely egy birodalom a Dragon Age univerzumban. A történet további részletei még nem ismertek, de az egészet a Dragon Age lore inspirálta, és felvonultat majd elfeket, mágusokat, qunarikat, vörös templomosokat, démonokat és további különleges fajokat és meglepetéseket.

A showrunner Mairghread Scott (Magic: The Gathering) lesz, a premier pedig valamikor idén decemberben várható a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.