Hirdetés

Drakula sorozaton dolgoznak a Sherlock készítői

|

A világ legnagyszerűbb detektívje után a Sherlock sorozat mögött álló kreatív csapat elhozhatja a tévéképernyőkre a világ legismertebb vérszívóját is.

Hirdetés

A Sherlock rajongóknak talán kevésbé lehet jó hír, hogy a széria két atyja, Mark Gatiss és Steven Moffat a jövőben még kevésbé ér majd rá Benedict Cumberbatch és Martin Freeman kettősére, ugyanis a Variety jelentése szerint már formálódik az új projektjük. 

Hirdetés

Moffat és Gatiss nem kisebb figurát szeretnének a tévéképernyőkre költöztetni, mint Drakulát, amely a Sherlockhoz hasonlóan a BBC-n találhat otthonra (a tervek szerint ők ketten fogják írni a szériát, Sue Vertue cége, a Hartswood Films pedig a produkciós feladatokért felel). Hasonló formátumban képzelik el, mint a hírhedt nyomozó kalandjait, vagyis néhány filmhosszúságú epizódból áll majd össze egy évad. Bár ez nem került szóba, de spekulációk alapján lehetséges, hogy a Drakula széria is a jelenben játszódhat, elvégre a Sherlocknak is bejött az újítás, miért ne játszanák el Bram Stoker Drakulájával is?

Kíváncsian várjuk, hogy mit tudnak kihozni a témából Gatissék - egyelőre még a saját projektjeikkel vannak elfoglalva, de a következő munkájuk már a Drakula lesz. Remélhetőleg az elképzelésük nem fog arra a sorsra jutni, mint az NBC vámpíros sorozata Jonathan Rhys Meyersszel, amit egy évad után kaszáltak. (A fenti kép csak illusztráció.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.