Hirdetés

Egyedi módon leplezték le a Birmingham bandája utolsó évadának premierdátumát

|

Nagyon közel a start.

Hirdetés

Január elején már megkaptuk az első előzetest a Birmingham bandája 6. évadáról, a mai napon viszont végre az is kiderült, hogy pontosan mikor indul útjára Tom Shelby és családjának utolsó kalandja. A február 27-i premierdátumot nemrég leplezték le hivatalosan, méghozzá Birminghamben, a kitalált Shelby-klán otthonában, egy 12 méter magas falfestményen keresztül, amelynek elkészültéről egy videó is érkezett.

Hirdetés

Az utolsó etap hat epizódból fog állni, és míg az Egyesült Királyságban a BBC One-on kerül adásba vasárnaponként, addig a világ többi részén a Netflixen lesz majd látható. Bár hogy a streamingplatformra pontosan mikor kerül fel, az még nem derült ki, de általában a tévés sugárzás után nem sokkal szokott.

A széria lezárására egyébként minden fontosabb karakter visszatér, úgy mint Cillian Murphy (Tom Shelby), Paul Anderson (Arthur Shelby), Finn Cole (Michael Gray), Tom Hardy (Alfie Solomons), Sophie Rundle (Ada Shelby), Sam Claflin (Oswald Mosley) és Anya Taylor-Joy (Gina Gray), akikhez újoncként már biztos, hogy csatlakozik Stephen Graham is. A Polly-t alakító Helen McCrory a tavalyi évben viszont sajnos elhunyt, így nem tudjuk, hogy az ő feltűnésére is számíthatunk-e.

Ti várjátok a sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.