Hirdetés

Ekkor startolhat a Vaják 3. évadának forgatása

|

Kiderülhetett, mikortól forog Geralt és Ciri következő kalandja.

Hirdetés

Most, hogy már mindenki megnézte, aki akarta a Vaják 2. évadát, a rajongók izgatottan várhatják a folytatást, amelynek forgatása a legújabb hírek szerint hamarosan megkezdődik. A Redanian Intelligence - amely már korábban is szellőztetett meg igaznak bizonyuló híreket a sorozattal kapcsolatban - nemrégiben arról számolt be, hogy a harmadik szezon előkészületei a következő hetekben kezdődik meg, a forgatás pedig valamikor márciusban startolhat el. 

Hirdetés

Hogy ez pontosan mit jelent az új részek premierjével kapcsolatban, azt még nem tudjuk, de nem valószínű, hogy idén decemberben már nézhetjük is őket. Sokkal inkább lehetséges egy 2023 első negyedévi premier, de még egyszer mondjuk, még semmi sem biztos. Az oldal információi szerint a munkálatok ráadásul ezúttal egy új stúdióban zajlanak majd, bár továbbra is az Egyesült Királyságban: a berkshire-i Arborfield Studios-ból a Surrey-ben található Longcross Studios-ba kerül át a sorozat székhelye.

Ahogyan az már korábban kiderült, a 3. évad a könyvsorozat negyedik regényén, a Megvetés idején (Time of Contempt) alapul majd, amelyben Ciri elkezdi kitanulni a mágia használatát Yennefer irányítása alatt. A regényben ezen felül olyan meghatározó és fontos események is szerepelnek, amelyek átformálják az egész Kontinens és az itt élő mágusok helyzetét. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.