Hirdetés

Elkezdődött a Stranger Things utolsó évadának fejlesztése

|

Összeállt az írói szoba.

Hirdetés

Hihetetlen, de máris eltelt egy hónap azóta, hogy a Stranger Things egy minden eddiginél epikusabb és nagyobb etappal tért vissza, hogy tovább görgesse Hawkins lakóinak küzdelmét a gonosszal. Ezzel egyben viszont rá is fordultunk a célegyenesre, hiszen már csak egy évad van hátra, és pont kerül a történet végére. A premier persze még nagyon messze van (várhatóan 2024-ben esedékes), de a jó munkához idő kell, éppen ezért a készítők nemrég bele is vágtak a lezárás fejlesztésébe.

Hirdetés

A bejelentés a Stranger Things hivatalos Twitter oldalán történt meg, ahol egy kép került megosztásra egy fehér táblával, rajta a Day 1 felirat, és a széria már klasszikusnak számító logójának rajza. Mint a sorozat minden új évadánál, most is az etap száma van a felirat mögött - jelen esetben egy ötös. Az írói szoba e heti elstartolása egyébként már korábban kiderült, hiszen a Duffer testvérekkel egy interjúban elárulták, hogy a munka augusztus elején veszi kezdetét. De azért öröm látni, hogy valóban tartották a szavukat.

Ennél több azonban értelemszerűen nem derült ki a lezáró fejezettel kapcsolatban. Viszont megnyugtató, hogy a Duffer testvérek és írócsapatuk nem vesztegetik az időt a sorozat befejezésének megtervezésére. Ezzel együtt ugyanakkor elég nagy kihívás áll előttük. Legyen szó a gonosztevő Vecnáról, Eddie Munson legendájáról vagy a most már hatalmas méreteket öltő narratíváról, a legutóbbi évad elképesztően magasra tette a lécet. És még mindig rengeteg cselekményszál/kérdés maradt lógva, de bízunk benne, hogy sikerül mindet kielégítően elvarrni, illetve megválaszolni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.