Hirdetés

Elkezdődött a Titánok negyedik évadának forgatása

|

Továbbra is akadnak rosszfiúk, akikkel az ifjú hősök megbirkózhatnak.

Hirdetés

Az immáron az HBO Maxen található Titánok hamarosan új évaddal bővül. Az eddigi pletykák egy 2022-es premierdátumról szóltak, ám egyelőre nincs semmi sem kőbe vésve - azonban jó hír, hogy a napokban elrajtoltak a forgatási munkálatok, ami elősegítheti az idei év második felében való megjelenést.

Hirdetés

A Tini Titánokon alapuló sorozat a DC-re jellemző sötétebb cselekményvezetéssel ismertette meg a népszerű szuperhősök szárnysegédjeit a nézőkkel: Éjszárny, Wonder Girl, Rachel Roth, Robin és társaik egy meglepően felnőttesebb irányt felvéve debütáltak 2018-ban, majd folytatták kalandjaikat további két évadon keresztül.

Miután a harmadik felvonásban a Piros Sisak történetét is feldolgozta a sorozat, a következő etapban a H.I.V.E. érkezésére számíthatunk, mely egy igen kiterjedt bűnszervezet a DC világában. A visszatérők között Alan Ritchson kivételével minden alaptagra lehet számítani, míg az új arcokat Joseph Morgan, Franka Potente, illetve Lisa Ambalavanar fogják képviselni, méghozzá nagy valószínűséggel a gonoszok oldaláról.

Ti szerettétek az eddigi évadokat?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.