Hirdetés

Előzménysorozat készül az Azhoz

|

Az HBO Maxra érkezik a horrortörténet.

Hirdetés

Pennywise hamarosan a streamingen is ijesztgetni fog minket. A Variety legújabb értesülései szerint ugyanis a Warner előzménysorozat fejlesztésébe kezdett Stephen King egyik legismertebb horrorsztorija, az Az kapcsán, méghozzá saját streamingplatformjukra, az HBO Maxra.

Hirdetés

A portál úgy tudja, hogy a jelenleg Welcome to Derry névre keresztelt sorozat az 1960-as években veszi kezdetét, és szép lassan jutunk majd el a King horrorregényén alapuló 2017-es film, az Az történéseihezVagyis nemcsak a félelmetes bohóc, Pennywise eredettörténetét kapjuk meg (amit egyébként már a filmek is érintettek valamennyire), hanem azt is láthatjuk majd, hogy milyen rejtélyek és szörnyűségek történtek az Az története előtt Derry városában.

Andy Muschietti - aki az Az-t és a 2019-es Az - Második fejezetet is rendezte - Barbara Muschiettivel és Jason Fuchs-szal együtt a sorozat executive producereként dolgozik majd a projekten. Emellett ők hárman felelnek a történetért is, Fuchs írja majd a forgatókönyvet, és a hírek szerint Andy rendezné a széria első részét is, ha a projekt megkapja a zöld utat, és ténylegesen elkészülhet belőle az egész évad.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.