Hirdetés

Előzménysorozatot kap a Yellowstone

|

Megismerjük a Dutton-család eredetét.

Hirdetés

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb kábelsorozatává nőtte ki magát Taylor Sheridan (Sicario, A préri urai, Wind River) modern western sorozata, a Yellowstone, amelynek készítője, a ViacomCBS úgy látta jónak, ha tovább bővítik a már megismert világ történetét. Ennek értelmében pedig bejelentették, hogy a Paramount+ streaming szolgáltatóra egy előzménysorozatot készítenek Y: 1883 címmel.

Hirdetés

A Kevin Costner főszereplésével idáig 3 évadot megélt fősodor (a 4. etap pedig már úton van) előzménytörténetének középpontjában az anyaszériában megismert Dutton-család ősei állnak majd, akik útnak indulnak a Nagy Prérin át nyugat felé, hogy letelepedjenek Amerika még utolsó, megszelídítetlen területén. A szegénység elől menekülő család pedig egy szebb jövő reményében eljut az ígéret földjére - Montanába.

A projektet szintén Sheridan felügyeli majd, aki egy multiplatform-szerződést kötött a céggel, ám ennél több sajnos nem derült ki a bejelentés során, így jelenleg nem tudni, hogy mikor tervezik bemutatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.