Hirdetés

Előzménysorozatot kap az Odaát

|

Ha azt hittétek, hogy végleg búcsút intettünk a Winchester-családnak, akkor tévedtetek!

Hirdetés

15 évad, több mint 300 epizód után tavaly ősszel véget ért a modern tévézés egyik leghosszabb ideig futó szériája, a Jared Padalecki és Jensen Ackles nevével fémjelzett Odaát (a linken keresztül a mi búcsúnkat is elolvashatjátok), ám nem is erről a sorozatról lenne szó, ha valamilyen formában nem éledne újjá a befejezés után. De ne aggódjatok, rebootról szó sincs.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a sorozatnak otthont adó csatorna, a The CW belefogott egy előzménysorozat fejlesztésébe The Winchesters cím alatt, amelyben Sam és Dean szülei állnának a középpontban, ráadásul Jensen Ackles nem csak a feleségével közösen létrehozott produkciós cégével segít majd be a sorozat elkészülésébe, hanem egy kisebb szerepet is kapna a történetben, hiszen ő lenne a széria narrátora, mint Dean Winchester. A színész így nyilatkozott a bejelentés kapcsán:

Miután az Odaát tizenötödik évada is véget ért, tudtuk, hogy ez még nem a végleges finálé, hiszen a sorozatban is mindig azt mondtuk, hogy semminek sincs vége. Amikor Daneellel megalapítottuk a Chaos Machine Productionst, rögtön tudtuk, hogy elsőként John és Mary Winchester történetét akarjuk elmesélni, vagyis pontosabban az Odaát eredettörténetét. Mindig is úgy éreztem, hogy az általam játszott karakter, Dean többet szeretne tudni a szülei kapcsolatáról, az életükről, és, hogy miként lettek azok, akik.

Örültök a  bejelentésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.