Hirdetés

Ők lettek az Elrabolva sorozat szinkronhangjai

|

Sorozatból ismerhetjük meg, hogyan tett szert Bryan Mills azokra a különleges képességekre, amikről a legendássá vált telefonos jelenetben említett. Íme a magyar változat részletei.

Hirdetés

Elrabolva 4 valószínűleg már nem lesz, viszont az Elrabolva szériát előzménynek szánják, amelyben a Liam Neeson által alakított Bryan Mills fiatal éveit ismerhetjük meg, hogy miképpen szerezte meg azokat a képességeket, amiket telefonálgatás közben előszeretettel emleget. A koncepcióba azonban vittek egy kis csavart is Luc Bessonék, ugyanis hiába mutatják be a sztorit évtizedekkel a filmek története előtt, a sorozat mégis a napjainkban játszódik, valahogy úgy, mint a Bates Motel esetében (évekkel Alfred Hitchcock 1960-as klasszikus Psycho filmjének eseményei előtt játszódik, mégis a jelenben van beállítva). 

Hirdetés

A főszerepben a Vikingek sorozat sztárját, Clive Standent láthatjuk, ő bújik a fiatal Bryan Mills bőrébe és a magyar változatban nem más szólaltatja meg, mint az a Makranczi Zalán, aki többek között Archernek is kölcsönzi a hangját. Az Elrabolva sorozat első évada november 1-től látható a Sony VoD (video on demand) szolgáltatása, az AXN Now keretében, alább pedig a szinkronizáló színészeknek és a magyar változat munkatársainak listáját böngészhetitek át:

Clive Standen (Bryan) - Makranczi Zalán
Jennifer Beals (Christina) - Kisfalvi Krisztina
Gaius Charles (John) - Varga Rókus
Brooklyn Sudano (Asha) - Hábermann Lívia
Monique Gabriela Curnen (Becca) - Zakariás Éva
Michael Irby (Scott) - Dolmány Attila
Jose Pablo Cantillo (Dave) - Potocsny Andor
James Landry Hébert (Rem) - Király Adrián
Jennifer Marsala (Riley) - Wégner Judit
Simu Liu (Faaron) - Pálmai Szabolcs

Magyar szöveg: Dr. Halász Blanka
Hangmérnök: Árvai Zoltán
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Produkciós vezető: Balog Gábor
Szinkronrendező: Balog Mihály
Stúdió: Balog Mix

Forrás: Műsorvízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.