Hirdetés

Ethan Hawke lesz a Holdlovag-sorozat főgonosza

|

Ez lesz a színész első szuperhősös projektje.

Hirdetés

Még októberben robbant a hír, hogy Oscar Isaac játszhatja Holdlovagot a saját szériájában, és bár hivatalos megerősítés azóta sem történt ez ügyben, mindenhol tényként kezelik, hogy tényleg ő lesz a disszociatív személyiségzavarral küszködő főhős. Nemrégiben pedig újabb hírek láttak napvilágot a projekttel kapcsolatban, hiszen a főgonoszt megformáló személyről is lehullott a lepel, ezúttal már hivatalosan.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ugyanis bejelentette, hogy a négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke lesz a főhős ellenlábasa, de hogy pontosan melyik, azt már nem sikerült kideríteniük. Ugyan korábban a színész nem a legszebben nyilatkozott a szuperhősös alkotásokról, úgy tűnik, mára már megváltozott a véleménye. A széria a hírek szerint Budapesten forog majd valamikor márciustól kezdve, a történetért Az Esernyő Akadémia írója, Jeremy Slater felel majd, az epizódok rendezéséért pedig Mohamed Diab, valamint a Synchronic rendezőpárosa, Justin Benson és Aaron Moorhead.

A premier előreláthatólag 2021 végén, vagy 2022 első felében esedékes majd a Disney+-on. Ha pedig a karakterről szeretnétek minél többet megtudni, olvassátok el a róla szóló cikkünket, melyből rengeteg mindent megtudhattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.