Hirdetés

Oscar Isaac alakíthatja Holdlovagot a Marvel Disney+ sorozatában

|

Az élőszereplős Apokalipszis és az animációs Miguel O'Hara után egy újabb képregénykaraktert alakíthat Poe Dameron megtestesítője.

Hirdetés

A 2019 augusztusi D23-as expón rántották le a leplet a közelgő Holdlovag szériáról, azóta viszont a showrunner Jeremy Slater (Az esernyő akadémia 1. évad, Az ördögűző sorozat) és az egyik író, Beau DeMayo (A Vaják) személyén kívül nem fedtek fel semmit a sorozat kapcsán. Több hónapnyi találgatás és a teljesen alaptalan Keanu Reeves pletykák után a Deadline értesüléseinek hála most végre kaptunk néhány új hírmorzsát.

Hirdetés

A portál szerint ugyanis nem más, mint a közelgő Dűne film egyik sztárja, Oscar Isaac (Ex Machina, Expedíció, új Star Wars trilógia) alakíthatja Holdlovagot, vagyis Marc Spectort és a karakter összes másik személyiségét is egyben. A színésszel még tárgyalások folynak, de mivel a legnagyobb- és legmegbízhatóbb hollywoodi oldalak hozták le a hírt, így eléggé sanszos, hogy végül tényleg Isaac öltheti magára a mentális betegségekkel küzdő Holdlovag szerepét.

A Marvel jelenleg a többi fontos karakteren (Frenchie, Marlene) túl a megfelelő rendező (vagy rendezők) személyét keresi a projekthez, ami várhatóan 2021 elején kezd el forogni és vagy 2021 végén, vagy 2022 első felében láthatjuk majd a karakter önálló showját a Disney+-on.

Ti mit gondoltok, jó választás lenne Oscar Isaac a szerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.