Hirdetés

Ezért fejeződik be a Stranger Things az 5. évaddal

|

A rendező, Shawn Levy beszélt a sorozat végéről.

Hirdetés

A végtelennek tűnő várakozásnak hamarosan vége, hiszen a Netflix nemrég bejelentette, hogy a Stranger Things 4. évada alig két hónap múlva debütál, méghozzá rendhagyó módon két részletben. A streamingszolgáltató ezzel egyidőben viszont azt is felfedte, hogy az ötödik etap lesz egyben az utolsó is. Ez kicsit váratlanul érhette a rajongókat, de nem a készítőket.

Hirdetés

Shawn Levy (Free Guy) rendező és executive producer nemrég a ScreenRant-nek adott interjút, amelyben szóba került a Stranger Things befejezése is. Levy elmondása szerint a sorozatnak mindig is világos volt a történetíve, és nem akarták, hogy kiégjen az egész csak azért, mert a kelleténél tovább nyújtották a sztorit:

Nos, soha nem akartuk megvárni, amíg füstbe megy az egész, és csak annyi történetet szerettünk volna elmesélni, amennyit a Duffer-testvérek (a készítők - a szerk.) jónak látnak és éreznek. Szóval egy ideje már világos, hogy pontosan merre tartunk, és meg van ennek az íve. Egy pillanattal tovább sem szeretnénk túlmenni a felvázolt vízión. De ahelyett, hogy arra a szomorú napra koncentrálnánk, amikor az ötödik évad - és vele a sorozat - véget ér, inkább annyit mondok: tudom, hogy rettentő sokat kellett várni az új szezonra, de Istenemre esküszöm, megérte a várakozás.

A Stranger Things 4. évada tehát két részletben debütál idén a Netflixen. Az első fele május 27-én, míg a második július 1-jén. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.