Hirdetés

A Fox rebootolná a Firefly-t, de csakis egy feltétellel!

|

A Fox kész arra, hogy eleget tegyen az évek óta zúgolódó rajongók követelésének és visszahozza a Firefly-t, azonban ehhez teljesülnie kell egy fontos feltételnek.

Hirdetés

Mindössze egy évadot élt meg Joss Whedon mára kultikussá vált sci-fi sorozata, a Firefly - A szentjánosbogár, majd elkészült az eseményeket folytató egész estés film, a Serenity is. A címszereplő űrhajó legénysége, vagyis Nathan Fillion, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Adam Baldwin, Gina Torres, Sean Maher, Summer Glau és az azóta elhunyt Ron Glass egy csapásra belopta magát a szívünkbe, viszont a siker elkerülte a szériát és a Fox elkaszálta. Az idő elteltével azonban egyre nagyobb kultstátusznak örvendett a Firefly, amely mára akkorára duzzadt és a régi sorozatok feltámasztása miatt annyira aktuálissá vált, hogy a csatornának egyszerűen muszáj foglalkoznia vele. 

Hirdetés

A Fox Broadcasting is képviselte magát nemrég a Television Critics Association eseményen (a CW, a Showtime és a PBS mellett), ahol a vállalat szórakoztató műsorokért felelős vezetője, David Madden azt nyilatkozta, hogy nyitottak lennének a kultikussá vált sci-fi sorozat újraindítására, de ez csakis akkor történhet meg, ha a Firefly atyja, Joss Whedon is részt venne benne, nélküle szó sem lehet róla és Madden szerint félő, hogy a rendező jelenleg túlságosan is elfoglalt a filmek világával.

2013-ban, a Bosszúállók: Ultron kora előtt még azt nyilatkozta Whedon, hogy örömmel megcsinálná a folytatást és imádná, ha újra együtt lenne a csapat, de azóta nem történt előremozdulás az ügyben. A Fox manapság olyan legendás sorozatokat támaszt fel, mint az X-Akták és a Szökés, tehát ha valamikor aktuális a Firefly visszahozása, az éppen most van. Whedon mester, kérünk téged, halld meg szavunkat! (És ne feledd a Dr. Horrible's Sing-Along Blog folytatását sem, természetesen a korábbi szereplőgárdával együtt!)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.