Hirdetés

Főszereplőkre talált az Amazon Setét Torony sorozata

|

Újra reménykedhetünk abban, hogy méltó adaptációt kap Stephen King mesterműve.

Hirdetés

Ha van film, ami igazán nagy csalódást volt képes okozni számomra az a 2017-es Setét Torony volt. A premier előtt végigrágtam magam Stephen King nagyszerű fantasy regénysorozatán, hogy aztán szinte semmit se kapjak vissza belőlük a filmvásznon. Már a film bemutatóját megelőzően lehetett hallani egy potenciális előzmény sorozatról, ami egy kissé megújult formában továbbra is tervben van.

Hirdetés

Az Amazon gondozásában készülő sorozat most megtalálta két főszereplőjét Jasper Pääkkönen (Vikingek) és Sam Strike (Nightflyers) személyében. Pääkkönen fogja alakítani a feketébe öltözött embert, azaz Randall Flagget, vagy egy másik nevén Marten Broadclockot. Strike a westernhősökről mintázott fegyverforgató, Roland Deschain szerepében lesz látható.

A 2017-es adaptációban Matthew McConaughey és Idris Elba töltötték be ezeket a szerepeket és az volt a terv, hogy a sorozat ki fogja egészíteni ezt a történetet. Valószínűleg a rajongók legnagyobb örömére ez nem így fog történni, hanem egy olyan sorozatot kapunk majd, ami sokkal hűségesebb lesz az alapanyaghoz. Az Amazon láthatóan mindent megtesz azért, hogy megvesse a lábát streaming szolgáltatóként, hiszen a Gyűrűk Ura sorozat mellett egy újabb széles körben népszerű franchise-ra sikerült lecsapniuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.