Hirdetés

A FOX csatornái kikerülnek a Magyar Telekom csomagjaiból

|

A Magyar Telekom döntésének értelmében 2017 első napjától kezdődően nem teszi elérhetővé előfizetői számára a FOX Networks Group csatornáit, vagyis az érintett nézők búcsút mondhatnak a National Geographicnak, a Nat Geo Wildnak és a FOX-nak is.

Hirdetés

A FOX közleményben jelentette be a szomorú hírt, miszerint a Magyar Telekom úgy döntött, hogy 2017. január 1-től nem viszi tovább a FOX Networks Group csatornáit, avagy az előfizetők az új év első napjától nem élvezhetik tovább a National Geographicot, a Nat Geo Wildot és a FOX-ot. 

Hirdetés

Míg az első két csatornát a természetfilmek szerelmesei hiányolják majd, addig utóbbit valószínűleg a Magyar Telekom szolgáltatását használó sorozatkedvelők fogják siratni, ugyanis a FOX csatorna kikerülésével olyan műsoroknak mondhatnak búcsút, mint a The Walking Dead, vagy éppen a 2017-ben debütáló X-Men sorozat, a Legion, illetve Robert Kirkman nagysikerű Outcast szériájának második évada. Nehéz megítélni, hogy milyen csatornák lehetnének fontosabbak a minőségi természeti csodáknál és az említett, prémiumsorozatoknál, de valószínűleg mindannyian sejtjük, hogy mi áll a háttérben. 

A FOX Networks Group csatornái természetesen továbbra is elérhetőek szinte az összes többi tévészolgáltatónál, így többek között a UPC, a DIGI és az Invitel kínálata is tartalmazza őket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.