Hirdetés

George R.R. Martin fontos információkat árult el a Trónok harca-előzménysorozatról

|

Az egyik jól ismert westerosi család is benne lesz a készülő spin-off sorozatban.

Hirdetés

Bár a Trónok harca véget ért, az HBO továbbra is Westeros világában marad, hiszen jelenleg is zajlik az első spin-off sorozat forgatása, amelynek már ismerjük a főszereplőjét, valamint, hogy több ezer évvel korábbra fog minket elkalauzolni a Hősök korának végéhez, és megismerhetjük a Mások eredetét, a jól ismert családok korábbi generációit, valamint Westeros legsötétebb titkait. Most azonban új részleteket árult el róla George R.R. Martin.

Hirdetés

Az író (aki executive producerként is felügyeli az előzménysorozatot) az Entertainment Weekly-nek adott nemrég egy interjút, amelyben részletesen beszélt arról, hogy pontosan mit is jelent az, hogy több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik a történet:

A Trónok harcában mindig Westeros Hét Királyságáról beszéltünk. Aegon hódítása idején is hét királyság volt, de ha visszaugrunk az időben, akkor már kilenc, ha pedig még többet, akkor tizenkettő. És ha így megyünk tovább visszafelé, akkor egy olyan korba érkezünk meg, amelyben száz királyság volt - rengeteg jelentéktelen királyság -, és most ez az időszak lesz látható.

Martin ezután kitért arra is, hogy a Starkok benne lesznek a szériában, csak úgy, mint a rémfarkasok, akik mellett a Mások és más különleges teremtmények is feltűnnek majd, de sárkányokra most ne számítsunk. Ahogyan a Lannisterek feltűnésére se:

Casterly-hegy létezik, de a Lannisterek még nincsenek, hiszen ekkor még a Casterlyk az urak itt - akikről azután a Trónok harca idejére elnevezik a helyet.

Végül pedig azzal zárta mondandóját, hogy csak úgy, mint az anyasorozatban és a regényekben, úgy ebben sem lesz egy konkrét karakter kiemelve főszereplőnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.