Hirdetés

Gifted - nézd meg az új X-Men sorozat első 6 percét!

|

Jövőhéten érkezik a tengerentúlra a Gifted, a legújabb X-Men sorozat és meg tudjuk mutatni az első hat percet.

Hirdetés

Idén nem lesz rossz dolga a képregényrajongóknak, a DC-s tévés univerzum megállíthatatlanul robog előre és végre a Marvel is bekeményít, mert a már 5. évadjára készülő A S.H.I.E.L.D. ügynökei és a Legion mellé jön, a többek között a régóta áhított Marvel's Inhumans (aminek az első részét párán talán már láttak is), a Cloak and Dagger, a The Runaways és természetesen a Gifted.

Hirdetés

Utóbbiról több előzetest is kiraktunk már, illetve pár karakter ismertetőt, de ha esetleg mégsem bírjátok kivárni a jövőhéten (október 2.) esedékes premiert akkor itt egy hosszabb ízelítő, a pilot első hat perce. Ráadásként pedig három kép Blinkről (Jamie Chung), Thunderbirdről (Blair Redford) és Polarisról (Emma Dumont) az Entertainment Weekly jóvoltából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.