Hirdetés

Kiderült, mikor indul útjára a Gotham 4. szezonja

|

A Fox felfedte a Gotham következő etapjának a premierjét.

Hirdetés

A rajongók legnagyobb örömére egy kicsit hamarabb folytatódik a Fox egyik nagy népszerűségnek örvendő sorozata, a Gotham. Az új, szám szerint 4. évad eredetileg szeptember 28-án indult volna útjára, azonban a csatorna most bejelentette, hogy egy héttel korábban, azaz már szeptember 21-én folytatódik Jim Gordon és az ifjú Bruce Wayne története. 

Hirdetés

Az új etap egyébként a Comic-Conon is tiszteletét tette, ahol megkaptuk róla az első előzetest, valamint egy nagyon beszédes plakátot, mely megerősíteni látszik a harmadik évad fináléja óta felröppent teóriákat, melyek szerint a Dawn of Night alcímet kapó új évadban már magának Batman születésének (vagy legalább is a hős egy kezdetleges verziójának) is a szemtanúi lehetünk. A Gotham 4. szezonja tehát szeptember 21-én startol el a FOX műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.