Hirdetés

Berendelték a Halálos fegyver 2. évadját!

|

A Halálos fegyver két különc zsaruja kiérdemelte a folytatást.

Hirdetés

A Halálos fegyverről már mi is értekeztünk egy rövidet, hogy mennyire könnyen fogyasztható haverzsarus sorozat és szinte semmit nem veszített szeretnivaló bájából az első évad során. Megmaradt egy kellemes kikapcsolódásnak, a dinamika pedig Clayne Crawford (Riggs) és Damon Wayans (Murtagh) között továbbra is hibátlan.

Hirdetés

Egyáltalán nem érhetett meglepetésként senkit, hogy a második évadot be fogja rendelni a Fox. (Viszont az ilyen korai döntés nem megszokott.) Korábban már berendelték a Lucifer folytatását, és hasonlóképpen határozták el magukat más csatornák is a fontosabb szériájuk esetében. Folytatódni fognak például a Shondalandes sorozatok, mint A Grace klinika, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? és a Botrány.

Itthon a Halálos fegyvert továbbra is péntek esténként az RTL műsorán követhetitek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.