Hirdetés

Elkaszálták a Halálos fegyver sorozatot

|

Bár Damon Wayans nem zárkózott el a folytatástól, a Fox mégsem rendelte be a 4. évadot.

Hirdetés

Bár nyilvánvalóan a Halálos fegyver filmek verhetetlen párosát nem tudták felülmúlni a sorozatváltozat főszereplői, ugyanakkor Damon Wayans Roger Murtaugh-ja és Clayne Crawford Martin Riggs-e egy piszkosul szórakoztató duót villantott nekünk, amely elvitte a hátán az első és második évadot.

Hirdetés

Csakhogy Crawforddal nem jött ki jól a stáb - élen Wayansszel -, ezért a harmadik szezonra leváltotta őt a Fox és Seann William Scottal helyettesítették, aki egy teljesen új karaktert formált meg. Aztán az évad közepén Wayans belengette a távozását, végül a csatornának mégis sikerült meggyőznie, hogy fejezze be a munkát, sőt egyes értesülések szerint hajlott egy negyedik etap elkészítése felé.

Hogy mi áll a döntés hátterében, azt pontosan nem tudni - valószínűleg a problémás munka, a bizonytalan színészek és a lecsökkent nézettség mind-mind közrejátszottak -, viszont a Variety jelentése szerint a Fox elkaszálta a Halálos fegyver sorozatot, így a 3. évad volt az utolsó. 

Ti sajnáljátok, hogy ez lett a széria sorsa vagy néztétek volna tovább is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.