Hirdetés

Hamarosan felkerül a Jóbarátok összes évada az HBO GO-ra

|

A streamingszolgáltatás előfizetői a megszokott magyar szinkronnal nézhetik majd a közkedvelt sorozatot.

Hirdetés

Bár valószínűleg nincs olyan nap, hogy ne ismételné valamelyik tévécsatorna a világ egyik legnagyobb klasszikusát, a Jóbarátok sorozatot, azonban sokak kedvét elveszi a rengeteg reklám. Szerencsére hamarosan bekerül az egyik legnagyobb hazai streamingszolgáltatás kínálatába, így elég lesz hozzá egyetlen telefon is, hogy Monica, Chandler, Rachel, Ross, Joey és Phoebe mindennapjait nézhessük megszakítások nélkül, akár az anyanyelvünkön is. 

Hirdetés

Április 15-től ugyanis az HBO GO felhozatalához csapódik a Jóbarátok mind a tíz szezonja, ráadásul rögtön azzal a magyar szinkronnal, amivel a hazai rajongók megismerték és megszerették a karaktereket. A streamingszolgáltató össze is rakott hozzá a bejelentéshez egy rövid ízelítőt, íme: 

Ez tökéletes felvezetés lesz a Jóbarátok közelgő visszatérésére, amit az HBO Max keretében láthatunk majd, ha a járványhelyzet is úgy akarja, de ne feledkezzünk meg a szakácskönyvről sem, ami idén októberben fog megjelenni a 21. Század Kiadó jóvoltából.

Természetesen nem ússzátok meg kikérdezés nélkül: ki a kedvenc szereplőtök és melyik a kedvenc epizódotok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.