Hirdetés

Hamarosan szinkronosan is folytatódik az Archer

|

Nincs űrutazás, nincs múltban való kalandozás, kedvenc titkos ügynökünk története valóban folytatódik - magyarul is.

Hirdetés

Ahogy korábban megírtuk, a tizenegyedik évadban Archer felkel a kómából és visszatér abba a kémvilágba, amely az elmúlt három évben nélküle zajlott tovább (tehát abban az időben, amíg a Dreamland, a Danger Island és az 1999 zajlott kedvenc ügynökünk magatehetetlenül feküdt, az idő azonban nem állt meg a többiek számára). Nincs több fiktív sztori, Archer valóban visszatért. 

Hirdetés

Az új szezon rajtját sajnos a koronavírus miatt eltolták áprilisban, viszont a 2020-as Comic-Con@Home keretében megkaptuk az első valódi előzetest az Archer 11. évadából, azt követően pedig az FXX csatornán szeptember 16-án meg is tartották a premiert. Szerencsére nem kell sokat várniuk a hazai rajongóknak sem a folytatásra, ugyanis a SorozatJunkie jelentése szerint a Comedy Central március 22-től tűzi műsorára szinkronosan az új szezont. Sterling Archerrel (Makranczi Zalán) együtt csodálkozhatunk majd rá, hogy mennyi minden változott, amíg ő pihent, ráadásul kapott egy multifunkcionális sétapálcát is, amely remek szolgálatot tehet neki, ha akciózásra kerül a sor.

Ti követitek még az Archert vagy már lemorzsolódtatok valahol?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.