Hirdetés

Hayden Christensen is felbukkan majd az Ahsoka sorozatban!

|

A mester és egykori tanítványa ismét közös útra lépnek.

Hirdetés

A The Mandalorian második évadában Rosario Dawson alakításának hála végre élőszereplős formában  is bemutatkozó közönségkedvenc, Ahsoka Tano önálló spin-off sorozatáról az elmúlt hónapokban már megannyi izgalmas pletykát hallottunk, melyek mind egy-egy fontosabb A klónok háborújában vagy éppenséggel a Lázadók című animációs sorozatban felbukkant karakterhez kapcsolódtak. A legfrisebb híresztelés azonban a korábbiakkal ellentétben egészen biztos lábakon áll, hiszen minderről a The Hollywood Reporter számolt be a projekthez közel álló forrásokra hivatkozva. 

Hirdetés


A The Hollywood Reporter beszámolója tehát nem kisebb dolgot állít, minthogy a Star Wars előzménytrilógiában, illetve a jövőre érkező Obi-Wan Kenobi sorozatban ismét Anakin Skywalkert alakító Hayden Christensen is szerepelni fog az Ahsoka-ra koncentráló szériában.

Ahsoka egykori mesterének visszatérésével kapcsolatosan máris rengeteg kérdés felmerülhet bennünk, hiszen Anakin avagy Darth Vader A Jedi visszatér végén életét vesztette, így az alkotók keze abból a szempontból nézve némileg megvan kötve, hogy pontosan milyen és mekkora szerepet is szánnak Christensen számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.