Hirdetés

Így néz ki John Malkovich Hercule Poirotként

|

A BBC jóvoltából láthatjuk a nagyszerű színészt, amint megformálja Agatha Christie legendás belga detektívjét Az ABC-gyilkosságok új feldolgozásában.

Hirdetés

A világhírű angol írónő, Agatha Christie talán leghíresebb alakja, Hercule Poirot több nagyszerű színész megformálásában is felbukkant már a filmtörténelem során, így míg a tévénézők leginkább David Suchet emlékezetes alakítására emlékezhetnek, addig a moziba járók nemrég nézhették meg a Gyilkosság az Orient Expresszenben a karaktert Kenneth Branagh előadásában. 

Hirdetés

Noha már készül a következő adaptáció, a Halál a Níluson Branagh visszatérésével, legközelebb mégsem ezt láthatják a Poirot-rajongók, hanem a BBC és az Amazon új, három részes minisorozatát, amely az 1936-os Az ABC-gyilkosságokat dolgozza fel. Ennek a főszerepében pedig a kétszeres Oscar-jelölt John Malkovichot láthatjuk, akiről már meg is érkezett az első portré (láthatóan Malkovich visszafogottabb bajusszal operál, mint Suchet és Branagh, de ez semmit sem von le az eleganciájából): 

A főszereplőn kívül a minisorozat gárdáját gyarapítja még többek között Rupert Grint (Harry Potter filmek), Tara Fitzherald (Trónok harca) és Ian Pirie (Da Vinci démonai) is. Christie regényéből Sarah Phelps (EastEnders, Twist Olivér, Tíz kicsi katona) faragott forgatókönyvet, míg a rendezést Alex Gabassinak (A hipnotizőr, The Frankenstein Chronicles, Psi) köszönhetjük... vagy nem, ez majd kiderül, ha befejezték a forgatást és műsorra tűzik a miniszériát. Ígéretes?

(A cikk kiemelt képe csak illusztráció, nem a filmből van.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.